lördag 1 september 2012

Vår dröm......

Anna skriver:

I går så chattade vi igen, och jag vet inte vad det är med oss, men vi gillar verkligen att fantisera. Irl så är vi mycket blygare, törs inte riktigt prova allt som vi gillar att fantisera om....

Vi såg på ett clip som gjorde oss heta ;-)

Clipet vi såg.....

Båda har länge fantiserat om att vara fler i sängen. Ingen av oss har provat, men vi känner mer och mer att vi kanske skulle vilja testa det. Bara tanken på det gör att det pirrar i hela kroppen av spänning. Har aldrig varit med en kvinna, aldrig känt smaken av en kåt kvinna, smekt andra bröst kysst så lena läppar......Tanken att se min älskade Fredrik med en annan....där är det lite komplicerat med känslorna, men tror att jag skulle gilla se honom njuta.....tänk få ligga under den andra kvinnan, se när han tränger in i henne, kanske slicka både henne och min Fredrik samtidigt.

Vi kanske börjar med att maila med varandra ett tag, sedan kanske vi pratar på telefon.....känns som personkemin är det viktigaste, måste kännas kul och rätt.....Sedan kanske vi tar en fika tillsammans, och om det säger "klick!" ;), så träffas vi i hotellbaren på kvällen där vi bor för att ta en drink tillsammans ....eller två...haha. Tror nog detta kommer kännas som det mest spännande som jag varit med om hittills!!!! Om vi alla vill så går vi upp på rummet och tar det försiktigt från där.....att vi ska ha kul är det som känns viktigast, en upplevelse för livet :)

Kanske är vi galna som fantiserar om detta......vad tycker ni? Nån som provat, eller nån tjej som är intresserad av att träffa oss? Skriv gärna ett inlägg, eller skicka ett mail.

Kram Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar